Manchester City’nin yıldız orta sahası Bernardo Silva, Galatasaray ile yaptığı ön görüşmeleri doğruladı ve olası transferi için ‘Neden olmasın?’ dedi.
Manchester City’nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva, geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamalarda Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, yakın çevresine yaptığı itiraflarla sarı-kırmızılıların transfer gündemine bomba gibi düştü.
Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde yer alan Bernardo Silva’nın, son dönemde Galatasaray ile ön görüşmeler yaptığı iddia edildi. Tecrübeli oyuncunun, kulübün projelerinden ve Şampiyonlar Ligi vizyonundan etkilendiği belirtiliyor.
Silva’nın, dostlarıyla yaptığı bir sohbette, Galatasaray ile bir ön görüşme gerçekleştirdiğini doğruladığı öğrenildi. Olası bir transfer ihtimaline yönelik sorulan sorulara ise yıldız futbolcunun, ‘Neden olmasın?’ yanıtını vermesi dikkat çekti.
Yorum Yap